Visie

Wat is mijn Visie? Veiligheid, verbinding en vrijheid

Dat zijn de drie kernwaarden die als rode draad lopen door mijn dienstverlening. Je ziet dat ook weerspiegeld in het logo.Veiligheid is een basisgevoel dat we nodig hebben om te groeien. Veel mensen voelen zich niet veilig in contact met anderen of missen een gevoel van veiligheid in zichzelf. Naarmate je meer ervaringen een plek hebt gegeven in je leven, kom je dichterbij wie je bent, wordt je gevoel van veiligheid groter en neemt je zelfvertrouwen toe.

Volgens een belangrijke kosmische wet is alles met elkaar verbonden. Wij mensen zijn dus ook allemaal met elkaar verbonden. Wij zijn verbonden met de natuur en met de wereld. Alles heeft invloed op elkaar. Vaak als er een conflict is, of als iemand jou triggert en je boos of onzeker maakt, laat dat zien dat er iets in jouw leven is dat nog mag helen. Sommige zaken helen nooit helemaal, maar blijven gevoelig. De kunst is om daar dan mee om te leren gaan.

Vrijheid voel je als je je belemmeringen hebt opgeruimd, als je je bewust bent van waarop je wél invloed hebt en waarop niet, wanneer je dit accepteert en zo weer in contact komt met jezelf.

In het coachingstraject leer je met een ander perspectief kijken naar wat jou hindert of blokkeert. Je leert vanuit een nieuw bewustzijn waar te nemen. Je gaat je lichter voelen en maakt van daaruit keuzes waardoor je meer vrijheid gaat ervaren.

 We kunnen zoveel meer dan we beseffen. Maar vanuit onze opvoeding, cultuur en ervaringen hebben we beperkende overtuigingen opgedaan die ons ervan weerhouden om vanuit onze kern en talenten te leven.

 Deze kernwaarden – veiligheid, verbinding en vrijheid – vormen een ster in het logo. Het drukt de visie uit: als je vanuit jouw volle potentie leeft dan ga je stralen als een ster.

Maak direct een afspraak voor een consult!

Maak direct een afspraak voor een consult. Interesse in een Consult? Wanneer je interesse hebt in een consult of een van de trainingen bel mij dan op: 0621412884.
Ook voor snelle vragen of direct contact, kun je mij op dit nummer bereiken.

Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.