Loopbaancoaching

Happy successful businessman celebrating

Wat doet een holistische loopbaancoach? Is holistische (loopbaan)coaching zweverig

Nee hoor, holistische loopbaanbegeleiding is niet zweverig. ‘Holistisch’ betekent dat ik verder kijk dan je loopbaan.
Ik kijk ook naar de fase van je leven en hoe jij je voelt. Ik help jou op weg naar werk waar jij energie van krijgt, naar meer zelfvertrouwen en een leven met meer plezier en innerlijke rust.

Wat past bij jou en wat heb je op dit moment nodig in jouw leven?
Ik begeleid mensen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Om jouw doel te bereiken hebben we jaren van werkervaring, brede kennis en een scala aan werkvormen ter beschikking. Samen met jou kijk ik naar wat jij in jouw loopbaan op de korte en lange termijn kunt veranderen. De meeste ervaring met loopbaanbegeleiding heb ik binnen de werkgebieden administratie, secretariaat, financiële sector, rijksoverheid en jeugdzorg, ook met leidinggevende functies, variërend van mbo- tot universitair niveau.

Wat is het eindresultaat van holistisch (loopbaan)coachen?

Ik help mensen hun sterke kanten te ontwikkelen en kijk of er misschien andere zaken zijn, zoals een weerstand of bepaalde patronen, die deze sterke kanten blokkeren. Ik kijk samen met jou naar de huidige fase in jouw leven, en naar wat jou blokkeert. Dit ‘creëert meer bewustzijn’. Als gevolg maak je keuzes die beter bij jouw situatie en bij jou passen, ervaar je minder stress en meer voldoening. Als je jouw eigen situatie makkelijker kunt accepteren en jij je meer bewust bent van andere keuzes die je kunt maken, geeft dat jou meer vrijheid in je leven. En, indien van toepassing, een andere baan die bij jou past in de huidige fase van je leven.